Logo

Havremakroner 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 g flormel
1/2 tsk bagepulver
100 g valsede havregryn
50 g smør eller margarine
75 g sukker
1 æg
reven skal af 1/2 citron

Hvedemel og bagepulver sigtes, blandes med havregryn og fedtstof, der er rørt hvidt med sukker og æg.
Citronskallen tilsættes, og kagerne sættes med to teskeer på smurt plade og bages lysebrune.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grove cupcakes - næsten sukkerfriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Snobrød 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbær og kaffe cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med skyrcremeHer er en nem og lækker hverdagsdessert, der ikke tynger alt for meget på...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os