Logo

Hawaiikage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
500 g sukker
300 g margarine
250 g revne gulerødder
400 g ananasstykker (blendet)
200 g kokosmel
550 g hvedemel
3 tsk natron
1 spsk vaniljesukker
 
Glasur:
200 g flormelis
2-3 dråber mandelessens
spilkogende vand
 
Æg, sukker og margarine røres godt.
Bland gulerødder, ananas og kokos i.
Hvedemel, natron og vaniljesukker blandes og vendes i.
Hæld dejen i en smurt bradepande (30x42 cm.) og bag kagen i 20 minutter ved 175ºC på næstnederste rille.
Skru ned til 150ºC og bag kagen færdig, ca. 20 minutter.
Når kagen er kold glaseres den med glasuren.
 
Tips:

Kagen kan fryses, men så skal man bare vente med at komme glasur på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her