4 æg 
500 g  sukker 
300 g  margarine 
250 g  revne gulerødder 
400 g  ananasstykker (blendet) 
200 g  kokosmel 
550 g  hvedemel 
3 tsk  natron 
1 spsk  vaniljesukker 
 
Glasur: 
200 g  flormelis 
2-3 dråber mandelessens 
spilkogende vand 
 
Æg, sukker og margarine røres godt.
Bland gulerødder, ananas og kokos i.
Hvedemel, natron og vaniljesukker blandes og vendes i. 
Hæld dejen i en smurt bradepande (30x42 cm.) og bag kagen i 20 minutter ved 175ºC på næstnederste rille. 
Skru ned til 150ºC og bag kagen færdig, ca. 20 minutter. 
Når kagen er kold glaseres den med glasuren.
  
Tips: 
Kagen kan fryses, men så skal man bare vente med at komme glasur på.