Logo

Henriettes boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
75 g gær
75 g sukker
6 dl mælk
1 ½ dl olie
1 kg hvedemel
1 tsk salt
 
Opløs gæren i sukkeret og saltet i en skål.
Varm mælken og olien, så det er "lillefinger" varmt og hæld det i skålen. Tilsæt derefter melet lidt efter lidt og gem lidt til æltning (brug ikke nødvendigvis alt melet).
Form bollerne og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Dæk dem med et viskestykke og lad dem have en ca. en time.
Derefter bages de i ovnen ved 200ºC til de er lysebrune på toppen.
 
Tips: Ingen, der har smagt disse boller, når min lillesøster  på 13
år laver dem, har nogensinde smagt nogle boller, der smager bedre!
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?