Logo

Herregårdskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g smør eller margarine
300 g sukker
3 æggeblommer
400 g rent bagemel
1 tsk bagepulver
2 ½ dl mælk
Pyntemasse:
3 æggehvider
250 g flormelis
125 g kokosmel

Fedtstoffet blødgøres (konsistens som marionnaise) og røres godt sammen med sukkeret.
Derefter røres æggeblommerne i.
Melet, hvori bagepulveret er sigtet, samt mælken tilsættes.
Det hele røres godt sammen.
Dejen fordeles i en smurt bradepande.
Bages midt i ovnen ved 200°C i ca. 15 min.
Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.
Derefter smøres pyntemassen straks på.
Bages færdig ved 150°C i ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her