Logo

Himmelske hindbærsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
125 g smør
125 g sukker
1 æg
1 glas virkelig god hindbærmarmelade
 
Bland hvedemel og bagepulver. kom smøret i og hak det i små terninger med en kniv. ælt dejen med sukker og æg.
Rul dejen ud til en firkant på et ark bagepapir til den har bageplade størrelse.
Læg et pænt lag hindbærmarmelade på den ene halvdel dej (lad et par cm. være fri langs kanten) og fold den anden halvdel dej ind over ved at holde i bagepapiret.
Tryk dejen godt til langs kanten. træk så bagepapiret over på en bageplade.
Bag kagen ved 180°C i ca. 20-25 minutter.
Du bestemmer selv pynt, fx kunne man jo smøre lidt glasur på og strø lidt krymmel på.

Skær kanterne af og skær kagen i portionsnitter, mens den endnu er varm.
Det er nogle gode kager, som kan spises til en god kop kaffe.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flutes og boller med kernerHer er grove boller og flutes til både morgenmad, mellemmåltider, frokost og varm mad....
• Rugbrød med nødder og kernerBag dit eget rugbrød til frokosten, Brødet her er ren luksus med hele nødder og masser af...
• Gammeldags rundstykker En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fennikel-pæresalat med blåskimmelostFå gode ingredienser, der tilsammen giver stor smag og prikken over i'et er den indkogte...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os