Bund: 
100 g smør/margarine 
3 dl hvedemel 
1 dl sukker 
1 knsp hjortetaksalt 
1 æg + 1 æg til pensling 
Fyld: 
1 skål hindbær 
200 g chokolade 
Tilbehør: ¼ l pisket fløde
 
Skær smørret i stykker og smuldr det i melet og tilsæt resten af ingredienserne til Bund.
Saml dejen til en klump og stil den koldt i 10 min. 
Smør en tærteform og bred dejen ud i den. 
Pensl dejen med ægget og prik i dejen med en gaffel.
Nu skal bunden i ovnen ved 200°C i 15-30 min. eller til den er sprød og gyldenbrun.
Smelt chokoladen og smør den ud på tærtebunden når tærtebunden er kold. 
Når chokoladen er på skal hindbærrene på. 
Stil tærten på køl i 1 time. 
Når kagen serveres, piskes fløden og sættes ved.