Logo

Hindbærdrøm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Lagkagen:
5 lagkagebunde
1 l. piskefløde
400 g hindbær (gerne frosne)
30 g flormelis
 
Glasur:
120 g flormelis
1-2 spsk vand
3-4 dråber rød frugtfarve
 
Pynt: Sukkersølvkugler
 
Pisk fløden til flødeskum, bland flormelis i flødeskummet.
Tilsæt de næsten optøede bær.
Fordel fyldet lagvis på de 4 bunde (brug en dejskraber).
Læg den sidste lagkagebund på og pensl glasuren på.
Drys med sukkerkuglerne
Opbevares koldt indtil servering.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.566 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?