Logo

Hindbærhorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 spsk sukker
200 g smør
1 dl sødmælk
marmelade
30 smuttede mandler
perlesukker
 
Hvedemel, bagepulver, sukker og smør smuldres sammen.
Hæld mælk i og saml dejen med let hånd.
Dejen deles i 2 portioner, der hver rulles til en 30 cm skive.
Denne deles i 8 stk
Lidt marmelade lægges i den brede ende og hornet rulles sammen - igen
fra den brede ende.
Pensles med æg, drysses med hakkede mandler og perlesukker.
Bages ved 200ºC i 20 min. 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her