Logo

Hindbærhorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 spsk sukker
200 g smør
1 dl sødmælk
marmelade
30 smuttede mandler
perlesukker
 
Hvedemel, bagepulver, sukker og smør smuldres sammen.
Hæld mælk i og saml dejen med let hånd.
Dejen deles i 2 portioner, der hver rulles til en 30 cm skive.
Denne deles i 8 stk
Lidt marmelade lægges i den brede ende og hornet rulles sammen - igen
fra den brede ende.
Pensles med æg, drysses med hakkede mandler og perlesukker.
Bages ved 200ºC i 20 min. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.066 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoladesmørcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Orangechokoladekage med nødder En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dorthes gammeldaws klatkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade charlotte kage med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os