2 æg 
2 dl  sukker 
50 g  smeltet smør 
2 ½ dl  hvedemel 
smør til formen 
2 spsk  rasp til formen 
200 g  frosne hindbær 
½ dl  sukker 
  
Hindbær: Spred de frosne hindbær ud i ét lag i et fad. 
Drys sukkeret over bærrene.
Stil dem til side i 1-2 timer, til de er optøet. 
Hindbærrene kan stilles i en kold ovn og optøs hurtigere ved 50-75ºC. 
Dejen: Pisk æg og sukker luftigt og hvidt. 
Smelt smørret, afkøl det lidt og hæld det i æggemassen under piskning. 
Rør forsigtigt hvedemelet i dejen.
Smør en tærteform med en diameter på 24 cm., eller andet ovnfast fad 
fx. 18x26 cm., og drys rasp i. 
Fordel raspen i formen ved at dreje og hælde formen.
Hæld dejen i formen og læg hindbærrene jævnt fordelt ovenpå. 
Meget store hindbær deles i 2 stykker. 
Tryk alle hindbærrene let ned i dejen til de er næsten skjult. 
Bag kagen på en rist i midten af ovnen ved 175ºC i ca. 25 minutter, til den er lysebrun.
Server kagen lun med cremefraiche eller flødeskum.
  
Tips: Bruges friske hindbær lægges de også i fad og drysses over med 
sukker. Lad dem stå ind til sukkeret er ”smeltet”.