Dej: 
140 g smør 
250 g sukker 
4 æggeblommer 
225 g hvedemel 
2 tsk bagepulver 
Fyld: 
200-300 g hindbærmarmelade 
Marengs: 
4 æggehvider 
200 g sukker 
½ spsk kakao 
150 g kokos
  
Dej: smør, æggeblommer og sukker piskes sammen. 
Hvedemel og bagepulver røres i. 
Dejen samles med hænderne og trykkes ud i en lille bradepande (ca 25x35 cm) beklædt med bagepapir.
 
Fyld: hindbærmarameladen fordeles på dejen.
Marengs: Pisk æggehvider halvstive, kom sukker i og pisk dem helt stive. 
Tilsæt kokosmel og kakaopulver og vend det sammen. 
Bred marengsen ud på kagen.
Bages ca 45 min. ved 160°C.
Lad kagen blive kold før den skæres ud. 
Laves evt. dagen før den skal spises.