Logo

Hindbærroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
150 g sukker
30 g kartoffelmel
90 g hvedemel
1 tsk bagepulver
200 g hindbærmarmelade
 
Pisk æg og sukker lyst og luftigt til piskeriset danner spor.
Bland de to slaggsmel og bagepulver og vend det forsigtigt i æggemassen. Lav en form ca 30 x 40 cm af bagepapir og hæld dejen heri.
Bages ca 10 min i forvarmet ovn 220ºC, til den er gennembagt.
Drys endnu et stykke bagepapir med sukker og vend rouladen ud herpå. Fjern det øverste bagepapir og smør med hindbærmarmelade.
Rul den sammen mens den endu er varm.
Kan også fyldes med makkacremme eller hvad du har lyst til.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her