Logo

Hindbærsnitter 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Mørdej:
300 g hvedemel
200 g blødt smør
90 g flormelis
1 æggeblomme
1 spsk vand
2 glas hindbærmarmelade
1 dl flormelis
lidt varmt vand

Hvedemel, smør og flormelis smuldres og samles hurtigt med æggeblomme og vand.
Dejen hviler i køleskab mindst 30 min.
Rul mørdejen ud i to lige store rektangler, prik dem med en gaffel og bag dem ved 200°C i ca. 12 min.
Lad dem afkøle.
Smør den ene med hindbærmarmelade og dæk den anden med glasur rørt af flormelis og vand.
Læg den med glasuren oven på den med marmelade og del stangen i snitter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brownies 3 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Margit's SolbærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladebidder med nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer på grillenSpændende dessert med banan, der kunne være perfekt en lun sommeraften, da retten skal...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os