1 dl  hvedemel (50 g) 
1 dl  hirseflager (50 g) 
½ tsk  sukker 
¼ tsk  salt 
3 dl  mælk 
3 æg 
25 g  smeltet smør 
smør/olie til stegning 
 
Fyld: 
200 g  hytteost 
1 spsk  flydende honning 
2 appelsiner 
25 g  nødder 
Hvedemel, hirseflager, sukker, salt og mælk piskes sammen. 
Æg og smør piskes i. 
Panden varmes godt op, lidt fedtstof kommes på til den første pandekage. 
Lidt dej hældes på, og panden drejes, så dejen fordeles. 
Bages ved jævn varme ca. 2 minutter på hver side. 
Fyld: 
Hytteost og honning røres sammen. 
Appelsinerne pilles og skæres i terninger, nødderne hakkes. 
Appelsiner og nødder røres i hytteosten. 
Pandekagerne serveres varme med fyldet.