Logo

Hjemmebagte landlyst boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g Landlyst (det samme som Kærgården, bare billigere)
50 g gær
1/2 kg hvedemel
1 tsk salt
1 tsk sukker

Rør gæren ud i 1/2 dl lunken vand. Smelt 125 g Landlyst og hæld det i gæren sammen med 1 1/2 dl koldt vand. Tilsæt 2 æg, 1 tsk salt, 1 tsk sukker og 1/2 kg hvedemel. Dejen æltes godt og stilles til hævning 30 min.
Dejen rækker til ca. 30 Landlyst boller, som stilles til efterhævning på pladen 15 min.
Bollerne bages i en forvarmet ovn ved 225º i 12-15 min.
Serveres friskbagte med Landlyst.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kakaomuffins - CacaomuffinsMeget velsmagende, ja nok de bedste (hvis du kommer glasur over, bliver de til cupcakes,...
• Æblekage med abrikoser og kanel En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KokosglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær marineret i balsamicoeddikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os