En virkelig god skærekage. 
180 g smør 
300 g brun farin 
3 æg 
375 g hvedemel 
2 tsk stødt Kanel 
2 tsk stødte Nelliker 
1 ½ tsk natron 
125 g rosiner 
50 g hakket Sukat 
1 ¾ dl mælk 
flormelis, vand og kokosmel 
Rør smør og brun farin sammen og rør æggene i. 
Bland krydderier, natron, rosiner og hakket sukat i melet. 
Kom det i dejen skiftevis med mælken. 
Kom dejen i en velsmurt bradepande. 
Bag kagen ved 170ºC i ca. 40 minutter. 
Lad den svale, før den glaseres med flormelisglasur og drysses med kokos.
 
Tips: Den er fryseegnet. Husk at skære kagen i passende portionsstykker, inden den pakkes til turen eller fryserne. 
 
Arbejdstiden: 40 min. Bagetid: ca. 40 min.