Logo

Hjerting sandkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g smør
250 g flormelis
4 æg
270 g hvedemel
1 tsk bagepulver
125 g chokolade
75 g snittede mandler

Smør røres godt med flormelis, æggene tilsættes ét ad gangen.
Det sigtede hvedemel og bagepulver tilsættes.
Tilsidst røres chokoladestykkerne og de snittede mandler i.
Dejen hældes i en smurt franskbrødsform.
Bages ved 180°C i ca 55 min eller ved 165ºC ca. 5 kvarter. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ve-kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærlagkage med romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AbrikosmuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblegrød SørensServer grøden dejlig kold med mælk eller flødeskum og et drys kanel
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!