3 dl  hvedemel 
½ tsk  salt 
1 dl  smør 
4 spsk  koldt vand 
4 letpiskede æg 
¾ dl  sukker 
½ tsk  salt 
1 tsk  Bourbon 
2 ½ dl  hakkede pecannødder 
1 dl  farin 
1 dl  smør 
2 ½ dl  lys sirup 
1 tsk  vaniljeessens 
31/2 dl  hakkede pecannødder 
Forvarm ovnen til 175°. 
Til tærtedejen blandes hvedemel og salt og smør skæres ind i dejen til det er en ensartet masse. samles med lidt vand (det er ikke sikkert det hele skal bruges). På en melstrøet bordplade rulles den ud og lægges i en velsmurt tærteform.
Bland æg, sukker, salt og Bourbon godt og vend nødderne i. Hældes i tærtebunden og bages i ca. 50-55 min. Dæk evt. til det sidste stykke tid så det ikke bliver svedent.
Rør farin, smør og sirup sammen i en lille  gryde og smelt det under omrøring.  Tilsæt vanilje og nødder og hæld det hele over kagen, når der er 10 min tilbage af bagetiden.