Logo

Honningbrød 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 ½ dl honning
75 g farin
50 g smør
1 æg
2 spsk revet appelsinskal
1 spsk mandler, grofthakkede
1 tsk natron
1 tsk stødt kanel
1 tsk stødt ingefær
½ tsk stødt nellike
300 g hvedemel
1 ½ dl kærnemælk

Smelt honning, farin og smør i en gryde og rør blandingen godt sammen.
Sluk for blusset og tilsæt æg, appelsinskal og mandler.
Sigt natron og alle krydderier sammen med hvedemel og rør det i
honningblandingen skiftevis med kærnemælk.
Fyld dejen i en smurt, meldrysset form og bag ved 170°C i ca. 1 time på
næstnederste rille.
Dæmp evt. varmen til 150°C efter den halve bagetid, hvis overfladen
bliver for mørk.
Vend forsigtigt honningbrødet ud til afkøling på en bagerist.
En rigtig lækkerbisken til en kop kaffe eller te, skåret i tynde skiver
og smurt med koldt smør.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her