450 g  honning 
450 g  hvedemel 
1 tsk  st. nellike 
1 tsk  st. kardemomme 
2 tsk  st. kanel 
2 tsk  hjortetaksalt 
2 æggeblommer 
10 g  gær 
2 tsk  potaske 
1-2 tsk  vand 
 
Pynt: 
Overtrækchokolade
Smelt honningen i en rummelig gryde. 
Bland hvedemel med krydderier og hjortetaksalt. 
Rør det i honningen. 
Rør gæren ud i æggeblommen, og potaske i lidt vand. 
Tilsæt begge dele og lad dejen hvile 1 - 2 timer ved stuetemperatur. 
Udrul dejen i 1 cm's tykkelse og udstik hjerter. 
Bag dem ved 180° i ca. 10 min. 
Pensl hjerterne med smeltet chokolade. 
Honninghjerterne kan flækkes og lægges sammen med abrikos- eller appelsinmarmelade. 
De opbevares i en tætsluttende dåse.