400 gr honning 
200 gr margarine 
2 æg 
500 gr hvedemel 
2 tsk natron 
2 spsk koldt vand 
2 tsk kanel 
2 tsk kardemomme 
25 gr. finthakket syltet appelsinskal 
Honning og margarine smeltes i en gryde, afkøles til den
er lunken. 
Æg, hvedemel, krydderier og opløst natron røres i, dejen hviler
til næste dag. 
Ælt dejen igennem på bordet, rul den ud, ca. 4 mm tyk, og
udstik hjerter. 
Der bages ved jævn varme, 190ºC i 8-10 minutter. 
Hjerterne glaseres med æggehvideglasur; 2 æggehvider,
2 tsk eddike + flormelis. 
Der pyntes med krymmel eller nødder. 
Når glasuren er stiv lægges hjerterne i kagedåse og bør
først spises 8 dage efter, ellers når de ikke at blive
bløde under den sprøde glasur.