350 g farin 
175 g margarine 
3 tsk kanel 
2 tsk ingefær 
2 tsk nellike 
75 g mandler 
75 g sukat 
75 g pomeransskal 
75 g rosiner 
675 g hvedemel 
2 tsk natron 
2 tsk hjortetaksalt 
¾ dl vand 
 
Fyld: Abrikosmarmelade 
Overtræk: Chokolade 
Pynt: Smuttede mandler, pyntebær og valnødder
 
Kom honning, farin og margarine i en gryde og smelt det sammen - blandingen afkøles. 
Rør kanel, ingefær og nelliker i. 
Skold, smut og hak mandlerne og bland dem i sammen med hakket sukat, pomeransskal og rosiner. 
Bland med natron og hjortetaksalt og rør det i dejen - sammen med vand. Kom dejen i en smurt bradepande (ca. 25 x 40 cm). 
Bag kagen ca. 1 time ved 175ºC. 
Lad kagen trække til næste dag.
Kagen deles og smøres med et tyndt lag abrikosmarmelade, lægges 
sammen og skæres ud i små firkanter ca. 3 x 3 cm. 
Kagerne overtrækkes med chokolade og pyntes.
Tips: Kan fryses.