150 g hvedemel (2 ½ dl) 
1 knsp. salt 
1 tsk  kanel 
1 tsk  ingefær 
1 tsk  bagepulver 
3 spsk  smeltet smør 
4 spsk  honning 
4 spsk  sirup 
4 spsk  mørk farin 
1 æg 
½ dl mælk 
50 g rosiner 
50 g valnøddekerner 
 
Bland hvedemel, krydderier og bagepulver sammen i en skål. 
Rør smeltet smør sammen med honning, sirup og farin og rør det i melet.
Tilsæt rosiner og sammenpisket æg og mælk. 
Slå dejen kraftigt med en træske til den er glat og smidig.
Bred dejen ud i en lille, smurt bradepande eller fad og drys hakkede valnøddekerner på. 
Bagetid: ca. 30 min. på midterste ribbe ved 175-180ºC. 
Lad kagen køle af inden den skæres i firkantede stykker.