Logo

Horn med bagepulver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g flormel
25 g bagepulver
1 tsk salt
1 tsk sukker
200 g smør eller margarine
2 1/2 dl mælk

Tørdelene sigtes.
Fedtstoffet smuldres heri, mælk tilsættes, hvorefter alt æltes godt sammen.
Dejen deles, og hver halvdel udrulles i en rund plade, der udskæres i trekanter, og disse rulles fra den brede side ind mod spidsen, krummes lidt, pensles med øg og bestrøs med groft sukker.
Bages i en god varm ovn ca 15 minutter.
Horn kan påsmøres med indlæg (remonce) inden den rulles sammen.
Se opskrifter på Remonce - indlæg
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskelagkage - 27 fedt %En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Roulade med citronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte pandekager med oksekød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelsk brødpuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os