Logo

Hurtig hindbærtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
160 g sukker
100 g hvedemel
200 g frosne eller friske hindbær
 
Pisk æg og sukker skummende.
Tilsæt hvedemel og bland det.
Smør et tærtefad (ca 25 cm) med smør og fordel dejen i det.
Læg hindbær ovenpå.
Bages i ovnen ved 200ºC ca 35 min.
Kan serveres med is, flødeskum eller cremefraiche.
 
Tips: Meget nem og hurtig, men samtidig bliver den utrolig flot og smager
lækkert.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her