Dej: 
250 g  hvedemel
3 tsk  bagepulver
1/8 tsk  salt
2 spsk  sukker
100 g  smør eller margarine
1 æg
1 dl   mælk eller fløde
 
Fyld: 
35 g  smør
35 g  sukker
1 tsk  Vanille
2 æbler
 
Pynt: 
 sammenpisket æg
3 spsk  sukker
 evt. hakkede mandler
Æltet dej: hvedemel og bagepulver sigtes sammen. Salt og sukker tilsættes. Koldt smør hakkes i. Æg og mælk piskes sammen. Lidt heraf gemmes til pensling.  Resten æltes i melet. Dejen rulles ud i 1 cm’s tykkelse til en aflang flade, der deles på langs. Smør, sukker og Vanila røres sammen og smøres ud i en stribe midt på hver dejstrimmel.   Æblesnitter lægges på. Dejen foldes sammen om fyldet, pensles og drysses med sukker og hakkede mandler. Æblestængerne lægges på smurt plade og bages i forvarmet ovn ca. 20 min. ved 225º.