Dej 
3 dl  vand 
50 g  gær 
150 g  fuldkornshvedemel ( 3 dl ) 
½ tsk  salt 
1 tsk  sukker 
1 æg 
1 spsk  olie 
300 g  hvedemel ( 6 dl ) 
3 spsk  sesamfrø 
Pynt: 
1 sammenpisket æg 
sesamfrø 
Gæren udrøres i lunt (35°C) vand, og fuldkornsmelet tilsættes. 
Rør salt og sukker i dejen og ælt hvedemel, sesamfrø, æg og olie i. 
Form dejen til 10-12 boller, der lægges på en plade med bagepapir og 
dækkes med et rent viskestykke. 
Lad dem hæve over en bradepande med kogende vand i ca. 20 min. 
Pensl bollerne med sammenpisket æg, drys med sesamfrø og bag dem 
ved 200°C i ca. 20 min. 
Tips: Er fryseegnet