Logo

Hurtigt og nemt formfranskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 ½ dl mælk
50 g gær
1 tsk sukker
1 tsk salt
500 g hvedemel
Desuden: 1 æg
 
Rør gæren ud i lunken mælk og ælt resten af indgredienserne i.
Læg dejen i en smurt sandkageform og lad den hæve i 20 min.
Rids brødet og smør det med pisket æg.
Bag det i 30 minutter på 225°C.
Dette brød passer sig selv det meste af tiden og tager ca, kun 10 minutter af din tid.
Franskbrødet er bedst samme dag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (12 stemmer)
Siden er blevet set 5.941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her