100 g  margarine
3 dl  mælk
25 g  gær
1 pisket æg
2 ½ spsk  sukker
¼ tsk  salt
600 g  hvedemel
 
Fyld: 
1 dl  rosiner
½ dl  sukat
1 tsk  kardemomme
 
æg til pensling
1 spsk  sukker
Margarinen smeltes og mælken hældes i. 
Hæld det over i en skål og vent til temperaturen er under 37ºC. Gæren røres ud. Æg, sukker og salt tilsættes. 
Melet æltes ind i dejen lidt efter lidt indtil dejen er glat og smidig.  Dejen stilles til hævning under et viskestykke i ca. 45 minutter. 
Dejen rulles ud til en firkant på ca. 30 x 40 cm.  
Fyldes fordeles på dejen og dejen rulles sammen fra langsiden. 
Enderne foldes ind og brødet efterhæver i ca. 30 minutter. 
Brødet pensles med æg og drysse med sukker. 
Bages ved 200ºC i ca. 40 minutter på midterste ribbe.