50 gær 
2 ½ dl mælk 
1 dl sukker 
8 dl hvedemel 
¼ tsk salt 
50 g finthakkede eller malede mandler 
½ tsk kanel 
½ tsk ingefær 
2 tsk revet appelsinskal 
1 nip revet muskat 
 
Glasur 
1 ½ dl flormelis 
1 spsk frisk presset appelsinsaft 
Bland gæren med 37º varm mælk og med 1 tsk sukker. 
Rør 6 dl hvedemel i gærblandingen. Lad hæve 15 min. et lunt sted. 
Varm ovnen til 175°. Rør de resterende ingredienser i dejen. 
Ælt dejen godt. Tag lidt over ¼ af dejen og form den til en lang rulle. form derefter 16 boller af resten af dejen. 
Beklæd en form med bagepapir og læg dejrullen langs kanten og placer 
bollerne i midten ikke for tæt. 
Dæk til og lad hæve i 30 min. 
Sæt kagen i ovnen i 30 min. 
Tag kage ud og lad den svale af på en rist. 
Bland glasuren og dekorer kagen når den er blevet kold. 
Del kagen i 12 stykker.