500 g  hvedemel (knap 10dl) 
1 dl   mælk 
1 dl   vand 
50 g  smør eller margarine 
50 g  gær 
1 tsk  salt 
1 tsk  sukker 
1 æg 
 
Pensling: 
 mælk eller vand 
Lun mælk, vand og smør let og rør gæren ud heri. 
Bland det sammen piskede æg, hvedemel, salt og sukker i gær væden og ælt dejen godt igennem. 
Lad det hæve lunt og tildækket til dobbelt størrelse - ca. 30 minutter. 
Arbejd dejen godt igennem igen og del den i 12 boller. 
Anbring dem på en bageplade, bollerne skal helst røre hinanden, og lad dem hæve - gerne i damp over en gryde med kogende vand - i 20 minutter. 
Pensl bollerne med mælk eller vand og bag dem ved 200 º C i 15 - 20 minutter. 
Flækkes og ristes inden de spises.