Logo

Hvid fondant

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvid fondant

150 g flormelis

1 tsk fintrevet økologisk citronskal

1 spsk citronsaft

 

Bland flormelis og citronskal, og tilsæt citronsaften lidt efter lidt, til du har en glat glasur, der er let at smøre ud.

Der er måske ikke brug for al citronsaften.

Overtræk kager og pynt dem, som du har lyst.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sesambrød småTilberedningstid: 15-20 min. Hævetid, i alt: 1¼ time Bagetid: 12-15 min. Fryseegnet....
• Gulerod og tranebær cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SpinatmuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rådhuspandekager - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os