Logo

Hvid fondant

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvid fondant

150 g flormelis

1 tsk fintrevet økologisk citronskal

1 spsk citronsaft

 

Bland flormelis og citronskal, og tilsæt citronsaften lidt efter lidt, til du har en glat glasur, der er let at smøre ud.

Der er måske ikke brug for al citronsaften.

Overtræk kager og pynt dem, som du har lyst.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svensk CacaokageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Irske rosin cupcakes 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Usædvanlig ChokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• TivolibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os