Logo

Hybenbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl valle (afdryppet kærnemælk)
1 ½ dl urtethe
30 g gær
1 spsk olivenolie
2 dl finthakkede friske hyben
600 g grahamsmel
lidt salt
 
Valle og the varmes til det er fingervarmt.
Opløs gæren heri, tilsæt olie, hakkede hyben, salt og hvedemel, gem lidt af melet og kom det i lidt efter lidt.
Ælt det godt, til det er glat.
Hæver ca. 1 time og formes til 1 eller 2 brød og efterhæver ca. ½ time .
Bages ved 200°C.


Tips: Man kan blande så der både er hvedemel og grahamsmel ell. andre typer hvedemel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her