Dej: 
3 æg 
1 ½ dl sukker 
2 dl hvedemel 
1 tsk bagepulver 
hele  ristede valnødder 
citronmelisse 
Fyld: 
2 æggeblommer 
½ dl sukker 
1 dl ufortyndet hyldeblomstersaft 
5 blade  husblas 
3 dl piskefløde
Pisk æg og sukker hvidt og luftigt, ca 5 min. 
Tilsæt hvedemel og bagepulver rør rundt til dejen er uden klumper. 
Læg bagepapir i en bradepande, hæld dejen i og bred den ud til en 
firkant på 25x30 cm.  
Bages ved 250°C på nederste rille i ca 5 min til den er gennembagt og har fået lidt farve. 
Mærk med fingerspidserne om kagen er tør i midten. 
Tag den ud og lad den køle på en bagerist. 
Træk papiret af og læg kagen på et fad. 
Pisk æggeblommer og sukker til fyldet luftigt. 
Tilsæt hyldeblomstersaft. Læg husblas i koldt vand mindst 5 min. 
Pisk fløden stiv. Kram husblasen godt, læd den i en skål og smelt den i mikroovn i ca 10 sek. 
Hæld husblasen i æggemassen og rør godt rundt. 
Tilsæt flødeskum. Rør med lette tag og lad massen stå lidt til den begynder at blive fast. 
Bred massen ud på kagebunden i et jævnt lag.  
Lad tærten stå koldt mindst 4 timer. 
Pynt med valnøddekerner og citronmelisse.