Logo

Ingefærsmåkager 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Madopskrift billede

200 g smør
250 g sukker
250 g hvedemel
2 spsk sirup
1 æggeeblomme
1-2 spsk stødt ingefær
2 tsk natron.

Hak smørret ud i hvedemelet, tilsæt alle de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen.

Tril dejen til en eller flere ruller på tykkelse med en 1 fem-krone.
Læg rullen koldt til næste dag, evt. længere, til kagerne skal bages.
Skær rullen i ½ cm tykke skiver og læg dem på plader med bagepapir.
Lad der være rimelig afstand mellem kagerne, da de flyder en smule ud.
Bag kagerne ved 200ºC, 8-10 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Lad dem afkøle en smule på pladen, før de flyttes over på en bagerist, afkøler helt og kommes i dåse.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.394 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørdej 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronkage med blå birkesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Othellolagkage - pisket dejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Muscovado-yoghurt iscreme med karamelspiralEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!