Logo

Irsk fuldkornsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
175 g fuldkornshvedemel
Ca. 300 g hvedemel
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 1/2 dl kærnemælk.
 
Bland fuldkornsmel og hvedemel i en skål med natron, bagepulver og salt.
Lav en fordybning i midten og kom kærnemælken i.
Ælt dejen godt sammen.
Form dejen til en rund, flad bolle og læg den på bagepapir på en plade. Skær et kryds i brødet og bag det ved 225ºC i ca. 30 min.
 
Tips: Da brødet ikke skal hæve, er det hurtigt at lave. Brødet smager bedst nybagt.  
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Freddys Girardets citrontærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Saint Albray tærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grove pitabrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødefromage med appelsinsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os