Logo

Italiensk æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kage

150 g margarine
100 g sukker
100 g hvedemel
4 - 5 groftrevne syrlige æbler
3 æg
½ tsk bagepulver

Margarine og sukker røres godt. Æggene røres i et ad gangen. Hvedemel, bagepulver og æbler vendes i. Dejen kommes i en smurt springform.
Bages ca 1 time ved 175ºC.
Serveres lun evt med cremefraiche eller flødeskum.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?