Logo

Italiensk kartoffelbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse kartoffelbrød, der blandt andet indeholder durumhvedemel og rosmarin smager dejligt, og er let at lave. Skær brødet i skiver og brug det til for eksempel supper, salater eller til forretten.

 

225 g kartofler
4 dl vand
25 g gær
250 g durumhvedemel
1 tsk salt
400 g hvedemel
olie til pensling
groft salt og rosmarin
 
Kog kartoflerne med skræl og pil dem.
Kartoflerne moses og røres sammen med 2 dl vand.
Opløs gæren i 1 dl lunkent vand, rør gæren i kartoffelmassen.
Tilsæt durummelet og det sidste vand.
Rør det godt sammen.
Bland herefter hvedemel og salt i, og ælt til en smidig dej.
Form et rundt brød og læg det på en bageplade, tryk brødet fladt, så
det har en diameter på ca. 30 cm.
Pensl brødet med olie, og lad brødet hæve tildækket i 1- 2 timer.
Stænk lidt mere olie på, drys med rosmarinen.
Brødet skal bages i 35 minutter i en 225ºC varm ovn.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?