Logo

Italiensk kartoffelbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Disse kartoffelbrød, der blandt andet indeholder durumhvedemel og rosmarin smager dejligt, og er let at lave. Skær brødet i skiver og brug det til for eksempel supper, salater eller til forretten.

 

225 g kartofler
4 dl vand
25 g gær
250 g durumhvedemel
1 tsk salt
400 g hvedemel
olie til pensling
groft salt og rosmarin
 
Kog kartoflerne med skræl og pil dem.
Kartoflerne moses og røres sammen med 2 dl vand.
Opløs gæren i 1 dl lunkent vand, rør gæren i kartoffelmassen.
Tilsæt durummelet og det sidste vand.
Rør det godt sammen.
Bland herefter hvedemel og salt i, og ælt til en smidig dej.
Form et rundt brød og læg det på en bageplade, tryk brødet fladt, så
det har en diameter på ca. 30 cm.
Pensl brødet med olie, og lad brødet hæve tildækket i 1- 2 timer.
Stænk lidt mere olie på, drys med rosmarinen.
Brødet skal bages i 35 minutter i en 225ºC varm ovn.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Øl og peanut cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kransekagekonfekt med nougat og cocktailbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananmuffins 2Disse muffins med banan smager dejligt, dog bedst når de lige er kommet ud af ovnen og...
• Æbletærte med makronerBrug sæsonens æbler eller pærer til den skønne kage. Se opskrift til 6 personer på 45 min.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os