Logo

Jødekager - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Jødekager hører sig julen til ligesom brunkager, klejner og vaniljekranse. Her er opskriften på nogle lette, men utrolig lækre småkager. De skal nok hurtigt blive spist!


Ca. 25-30 stk

 

250 g hvedemel (ca. 4 dl)

150 g smør

100 g sukker (1 1/4 dl)

1 æg

Til pensling: æg, kanelsukker og grofthakkede mandler

*

 

Findel fedtstoffet i melet og bland sukker i.

Tilsæt ægget og ælt hurtigt dejen sammen.

Stil dejen køligt en halv time, før den udrulles til en tynd plade.

Udstik små, runde dej kager ca. 5-6 cm i diameter.

Pensl med sammenpisket æg og drys kanelsukker og hakkede mandler på.

Bag kagerne ved 200°C i 6-8 minutter.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grissini 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Små nøddelinse cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Havremuffins En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os