Logo

Julekage fra Nyvang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Julemanden med hjælpere kører hestevogn i Andelsbyen Nyvang ved Holbæk. Bageren i Nyvang sælger lækker julekage ved Det store julemarked.

3 æg

125 g. sukker

125 g margarine

500 g hvedemel

skallen revet af en økologisk citron

2,5 dl mælk

1 stor tsk bagepulver

sukat og rosiner.

 

Æggene røres godt med sukkeret, deri røres margarinen, der er blødgjort og rørt, til den er helt kold, den revne citronskal og skiftevis mælk og hvedemel, hvori bagepulveret er blandet.

Sukat og rosiner trilles i hvedemel og æltes i til sidst.

Hældes i form og sættes straks i en varm ovn, ca. 180°C.

Bages i ¾-1 time.

 

Julemanden med hjælpere kører hestevogn i Andelsbyen Nyvang ved Holbæk.

Bageren i Nyvang sælger lækker julekage ved Det store julemarked.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her