Logo

Julekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

30 g margarine
30 g brun farin
 1/2 dl kærnemælk
 1/2 dl lys sirup
2 spsk citronsaft
4 dl hvedemel
1 tsk kakaopulver
1/2 tsk stødt nellike
1/2 tsk natron
 
Margarinen røres blød, farin og sirup røres i margarinen. Kærnemælken røres i dejen.
Citronsaft, hvedemel, kakaopulver, nellike og natron blandes godt i en skål for sig. Melblandingen røres i dejen lidt efter lidt.
Dejen æltes grundigt, og rulles ud med en kagerulle til en  1/2 cm tykkelse.
Dejen udstikkes med forskellige forme.
Kagerne lægges på en bageplade med bagepapir, og bages i ovnen ved 200°C i 8-10 minutter.

 
Kagerne kan pyntes med glasur, rosiner eller krymmel efter behag.
Disse kager er lækre, men smager helt klart bedst med glasur eller krymmel, eller noget andet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brændte mandler sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Minihorn med nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med cashewnødder, kokos og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bedstemorkage - diabetikerPrøv Bedstemorkagen der laves med æblemos, som et slags marengslåg. I kagen skal der ikke...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!