Logo

Julekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

30 g margarine
30 g brun farin
 1/2 dl kærnemælk
 1/2 dl lys sirup
2 spsk citronsaft
4 dl hvedemel
1 tsk kakaopulver
1/2 tsk stødt nellike
1/2 tsk natron
 
Margarinen røres blød, farin og sirup røres i margarinen. Kærnemælken røres i dejen.
Citronsaft, hvedemel, kakaopulver, nellike og natron blandes godt i en skål for sig. Melblandingen røres i dejen lidt efter lidt.
Dejen æltes grundigt, og rulles ud med en kagerulle til en  1/2 cm tykkelse.
Dejen udstikkes med forskellige forme.
Kagerne lægges på en bageplade med bagepapir, og bages i ovnen ved 200°C i 8-10 minutter.

 
Kagerne kan pyntes med glasur, rosiner eller krymmel efter behag.
Disse kager er lækre, men smager helt klart bedst med glasur eller krymmel, eller noget andet.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kringle 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bedstefars skæg - kage med syltetøj og marengs Prøv denne kage med det sjove navn - Bedstefars skæg. Kagen indeholder blandt andet...
• Lübeckerkager - brune kagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kastanjecreme med chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os