Logo

Julekalender - også til diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gaveide  til .. jah, hvem fortjener. 24 træer til julekalenderen på et fad, som er snedækket af et tykt lag ...

Gaveide  til .. jah, hvem fortjener. Stil de 24 træer til julekalenderen på et fad, som er "snedækket" af et tykt lag kokosmel.

 

100 g smør

40 g Atwell

½ tsk stødt nellike

¼ tsk stødt ingefær

1¼ tsk stødt kanel

200 g hvedemel

2 spsk hvedeklid

1 æg

100 g hvid overtrækschokolade

2 spsk malede pistacienødder

3 spsk kokosmel

1 tørret abrikos

*

A. Pisk smør med Atwell.

Tilsæt krydderier, mel, hvedeklid og æg til en glat dej og stil den i køleskabet i 1 time.

 

B. Rul dejen tyndt ud på en melet flade og udstik 48 grantræer.

Halver halvdelen af træerne på langs.

Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem gyldenbrune i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 7 min.

 

C. Smelt overtrækschokoladen i vandbad.

Sprøjt ved hjælp af en lille sprøjtepose tallene fra 1 til 24 på 24 træer.

Smør også overtrækschokolade på skærekanterne på de halverede træer og klæb et halvt træ midt på både for- og bagsiden af de 24 lodretstillede træer, så de kan stå.

 

D. Smør overtrækschokolade på træernes spids og drys pistacienødder og kokos på. Pynt nummer 24 med abrikosstykker.

 

Madopskrift billede

Per stk. 486/116 kJ/kcal. 29 protein. 69 fedt. 29 kulhydrat. 1 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.768 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her