Logo

Juletærte med nødder og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pakke krydderikagemix
6 æggeblommer
1 ½ dl sukker
½ dl kakao
2 dl piskefløde
1 tsk kartoffelmel
50 g smør eller margarine
150 g nødder og mandler

Bag krydderikagen efter anvisningen på pakken.
Lad den blive kold og del den i to eller tre bunde.
Bland æggeblommer, sukker, kakao, piskefløde, og kartoffelmel i en
tykbundet kasserolle.
Lad cremen simre under stadig omrøring til den bliver tyk.
Tag cremen fra varmen og tilsæt fedtstoffet i klatter under fortsat
piskning.
Lad cremen blive kold.
Bred cremen på bundene og også lidt oven på tærten.
Rist hasselnødder og gnid skallen af, rist valdnødder, pinjekerner og
andre nødder.
Smut mandlerne og rist også dem.
Pynt tærten med nødder og mandler og server den helt kold.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BistikDenne kage, kaldet bistik stammer oprindeligt fra Sønderjylland. Denne mandelkage er let...
• M&Ms småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bryllups cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinis 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!