Logo

Kærnemælksbutterdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvedemel
200 g margarine
salt 1 knvsp.
kærnemælk 1 dl
 
Bland hvedemel og salt, gnid margarine i og rør til sidst kærnemælken i.
Lad dejen hvile koldt mindst 1 time inden den rulles ud.
Bages i ovnen ved 180°C i ca. 20 minutter 
Kan andvendes til snitter og butterdejshorn der inden sammenrulning kan fyldes med mandelmasse, æblegele eller stikkelsbærgele.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her