Logo

Kærnemælksbutterdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g hvedemel
200 g margarine
salt 1 knvsp.
kærnemælk 1 dl
 
Bland hvedemel og salt, gnid margarine i og rør til sidst kærnemælken i.
Lad dejen hvile koldt mindst 1 time inden den rulles ud.
Bages i ovnen ved 180°C i ca. 20 minutter 
Kan andvendes til snitter og butterdejshorn der inden sammenrulning kan fyldes med mandelmasse, æblegele eller stikkelsbærgele.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cornflakestoppe 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med røget ørredEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Farmors æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage, verdens bedsteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os