Logo

Kærnemælksbutterdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvedemel
200 g margarine
salt 1 knvsp.
kærnemælk 1 dl
 
Bland hvedemel og salt, gnid margarine i og rør til sidst kærnemælken i.
Lad dejen hvile koldt mindst 1 time inden den rulles ud.
Bages i ovnen ved 180°C i ca. 20 minutter 
Kan andvendes til snitter og butterdejshorn der inden sammenrulning kan fyldes med mandelmasse, æblegele eller stikkelsbærgele.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her