Logo

Kærnemælkshorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g hvedemel
250 g smør
1 dl kærnemælk
25 g gær
æg til pensling
evt. sukker

Smørret smuldres i melet, gæren røres ud i lidt af kærnemælken, hvorefter alt blandes og æltes godt.
Dejen skal hvile ca 30 minutter, så udrulles den i 2 runde plader, der hver skæres i 12 trekanter.

De rulles fra den brede ende til små horn, der sættes på en smurt plade.
Her efterhæver de et lunt sted 30-40 minutter.
Pensles med æg og bager ca 15 minutter ved stærk varme 225ºC.

Bagt sådan kan hornene flækkes og spises med smør, men de kan også drysses med sukker efter penslingen og spises som almindelige kaffehorn.
De er meget lette
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her