Logo

Kærnemælkshorn uden gær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kærnemælkshorn uden gær

Billede venligst indsendt af Jette Jensen

 

# Ingredienser

Dej:

200 g margarine

250 g hvedemel (5 dl )
2 spsk kærnemælk
1 spsk citronsaft

Fyld:
200 g marcipan eller fast syltetøj

Pynt:
Æg til pensling
tesukker eller sigtet flormelis

 

Tilberedning:

Hak margarine og hvedemel sammen og findel det til en grynet masse.

Kom kærnemælk og citronsaft i og ælt dejen hurtigt sammen.
Læg dejen koldt ca. 1 time.
Del den i 2 og rul dem rundt ud, ca. 35 cm i diameter.
Skæres igennem med et dobbelt kryds, så der dannes 8 trekanter.
Læg et stykke marcipan eller en skefuld syltetøj på hver, og 

rul dejen sammen om fyldet fra den brede ende mod spidsen.
Formes til horn og lægges på plade med bagepapir.
Pensles med sammenpisket æg og drysses med sukker.
Bages ved 225 °C i ca. 15 min.
Er fryseegnet

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her