Logo

Kaffetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
100 g smør
8 æg
4 dl flormelis
1/2 tsk salt
2 1/2 dl mælk
smør til formen

Fyld:
4 spsk cognac
6 dl piskefløde
4 spsk flormelis
2 spsk pulverkaffe
10-12 små chokoladepleskner

Smelt fedtstoffet og lad det køle. Kom æg, flormelis og salt i en skål og rør rundt. Stil skålen i varmt vandbad og pisk dejen til den er luftig og begynder at blive tyk. Dejen må kun simre, den må ikke koge. Tag skålen fra varmen og pisk til dejen er kold. Sigt hvedemel ned i en gryde og tilsæt fedtstoffet og æggedejen. Rør rundt. Beklæd en springform med bagepapir. Hæld dejen i formen og bag den på midterste rille ved 175 ° i ca 40-50 min. Lad kagen køle og forsigtigt i 2 bunde. Stænk dem med cognac. Pisk fløden halvstiv. Bland flormelis og kaffepulver og kom det i flødeskummet lidt ad gangen, mens det piskes færdigt. Fyld og dæk tærten med flødeskum. Gem lidt og sprøjt små rosette rundt i kanten. Pynt hver roset med en chokoladeplesken.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fynsk honningkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sigteflutes3-4 stk. Tilberedningstid: 20 min. Hævetid: 1 time. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet
• GulerodskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friturestegt ananas med romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os