Logo

Kage med friske hyldebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 Æg
2 ½ dl Sukker
75 g Smeltet smør
1 ½ dl Hvedemel
41/2 dl Hvedemel
2 tsk Bagepulver
250 g Friske ribbede hyldebær
Rasp og smør til formen
Tilbehør:
Flødeskum

Smør en springform med smør og drys med lidt rasp.
Pisk æg og sukker let og luftigt.
Tilsæt smeltet smør og mælk.
Rør hvedemel og bagepulver i.
Rør til det er godt blandet.
Rør hyldebærrene i og hæld massen i formen.
Stil springformen på midterste rille i en 200°C varm ovn og bag kagen i ca. 50 min.
Stik en strikkepind i kagen, hænger der ingen dej ved, er den færdig. Servér kagen lun med iskoldt flødeskum til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her