Logo

Kage med friske hyldebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 Æg
2 1/2 dl Sukker
75 g Smeltet smør
1 1/2 dl Hvedemel
41/2 dl Hvedemel
2 tsk Bagepulver
250 g Friske ribbede hyldebær
Rasp og smør til formen
Tilbehør:
Flødeskum

Smør en springform med smør og drys med lidt rasp.
Pisk æg og sukker let og luftigt.
Tilsæt smeltet smør og mælk.
Rør hvedemel og bagepulver i.
Rør til det er godt blandet.
Rør hyldebærrene i og hæld massen i formen.
Stil springformen på midterste rille i en 200°C varm ovn og bag kagen i ca. 50 min.
Stik en strikkepind i kagen, hænger der ingen dej ved, er den færdig. Servér kagen lun med iskoldt flødeskum til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MadeleinekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brød af fire slags melEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Miniboller med røget laks og skinkeVelkommen til kaffebord i haven. Bag nogle lækre små boller og fyld med røget laks med...
• KærnemælkskoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os