Logo

Kage med mango og ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g smør
175 g flormelis
1 tsk stødt ingefær
3 æg
180 g hvedemel
1 tsk bagepulver
250 g blandet mango-ananas
Pynt:
40 g mandelflager

Smør, flormelis og ingefær rørs let og luftig.

Rør æggene i et ad gangen.
Bland bagepulver og hvedemel og rør det i med let hånd.
Vend frugtstykkerne forsitigt i.
Bred dejen ud i en bradepande, ca 32x22 cm, og drys med mandlerne. Bag kagen på næstnederste rille ved 190°C i 20 min.
Lad den køle lidt af, inden den skæres i firkanter og serveres lun.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?