Logo

Kagecreme 2 - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

5 deciliter mælk
1 pose vanilje cremepulver
3 spsk melis 

1 helt æg eller 1 æggeblomme.

Cremepulver, melis, æg eller æggeblomme røres ud med lidt af mælken.
Resten af mælken bringes i kog.
Jævningen røres i og gives et opkog.
Cremen afkøles i ro.

Den røres blød med et piskeris kan blandes med lidt flødeskum lige før brugen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nøddekager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Danish doughnutsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pebernødder - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• NøddekræmmerhuseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os